Skip to main content
  • Hyvänolon tunne säilyy pitkään

    Hyvinvoinnin huoltamo – Bloomington

  • Iho on pehmeä, olo virkeä, olen onnellinen

    Sinun hyvinvointisi parhaaksi – Bloomington

  • Olen ansainnut hetken itselleni

    Hyvä olo näkyy ja tuntuu - Bloomington

Kotimainen luonnonkosmetiikka

Bloomington on holistiseen hoitamiseen erikoistunut ekologinen kauneushoitola ja hyvinvoinnin huoltamo Hämeenlinnassa idyllisellä Suomen Kasarmin alueella, kaupungin keskustassa, kauppakeskuksen kupeessa.

Bloomington edustaa suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja kokonaisuutta huomioivaa lähestymistapaa kauneuden ja kehon hoitoon. Tervetuloa Hämeenlinnan luonnonmukaisimpaan kauneushoitolaan!
 
Sinua palvelee Tanja Reijomaa - hyvinvoinnin moniottelija.
 

Kauneushoitola Hämeenlinnassa

Hoitolan kattavasta palveluvalikoimasta löydät laadukkaat kosmetologipalvelut suomalaisella luonnonkosmetiikalla, ainutlaatuisen Yin Your Skin® -metodin kosmeettiset gua sha -hoidot, kokonaisvaltaisesti kehoa huoltavaa kalevalaista jäsenkorjausta, aisteja helliviä aromaterapeuttisia hoitoja, hoitavia ja hemmottelevia hierontoja, kehoa ja mieltä syvärentouttavia äänimaljahoitoja sekä erilaisiin hengityksen ongelmiin pureutuvia kursseja ja työpajoja.

Iholle - keholle - mielelle

Bloomington tarjoaa arjen luksusta ja hyvinvointia luonnonmukaisuutta arvostaville naisille ja miehille. Myös lapset ja nuoret ovat lämpimästi tervetulleita hoitolaan. Tarjonnasta löytyy palveluita, jotka hemmottelevat ja hoitavat ihoa, aisteja ja koko olemusta, sekä tasapainottavat ja korjaavat kehoa ja sen mahdollisia lihaskireyksiä ja virheasentoja. Heittäydy hetkeksi arjen yläpuolelle. Anna lahjaksi hetken hengähdys kiireen keskellä elämäsi tärkeälle ihmiselle – itsellesi tai läheisellesi.

Kauneushoitola Hämeenlinna

SKY-/EKOKOSMETOLOGI I YIN YOUR SKIN® GUA SHA PRO I KALEVALAINEN JÄSENKORJAAJA I AROMAHOITAJA I ÄÄNIMALJAHOITAJA I SOINTUKYLPYOHJAAJA I HOITAVA HENGITYS HB -OHJAAJA I HÄMEENLINNA

Minulle tärkeitä arvoja ovat luonnonmukaisuus, puhtaat luonnolliset raaka-aineet, kestävä kehitys, perinteiden ja juurien kunnioitus sekä henkinen hyvinvointi. Nämä ovat kantavana ajatuksena niin hoitolassa käytettävien tuotteiden valinnassa kuin hoitotarjonnassa.

Kauneuden- ja kehonhoito on paljon muutakin kuin ulkonäön vaalimista. Kauneus on kokonaisvaltaista – se on ulkoisen ja sisäisen olemuksen hyvinvointia ja tasapainoa. Kun kohtelet kehoasi hyvin ja arvostat ulkoista olemustasi, tunnet olosi hyväksi myös sisäisesti. Ja kun panostat henkiseen hyvinvointiisi, alat haluta aitoutta ja laatua myös siihen, miten kohtelet kehoasi. Omasta hyvinvoinnista on tärkeää pitää huolta.

Hyvinvoinnin huoltamo Bloomington tarjoaa Sinulle arjen piristystä, pisaran luksusta. Jokainen tarvitsee välillä heittäytymistä hetkeksi arjen yläpuolelle nautiskelemaan. Lisäksi palvelutarjonnasta löytyy vanhaan suomalaiseen kansanperinteeseen pohjautuvaa, lempeää, mutta tehokasta kalevalaista jäsenkorjausta, jossa keho palautetaan tasapainoon ja korjataan mahdolliset virheasennot. Hoitoperiaatteeseeni kuuluu asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja ihmisyyden arvostaminen – jokainen asiakas ansaitsee tulla vastaanotetuksi, kuulluksi ja arvostetuksi.

Lämpimästi tervetuloa!

Tanja Reijomaa

Kasvohoidot

Olo rauhoittuu, mieliala kohenee ja stressi lievittyy samalla kun aidot luonnolliset raaka-aineet hellivät ihoasi. Hoidon jälkeen ihosi ei ainoastaan näytä hyvältä vaan myös voi hyvin. Täydellinen lahjaidea – meiltä myös lahjakortit.

Yin Your Skin® Pro

Yin Your Skin® Pro on erityisesti kosmeettiseen hoitoon räätälöity gua sha tekniikka, jonka vaikutukset ovat syvät ja kokonaisvaltaiset. Siinä yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukainen gua sha, sidekudoshieronta sekä lymfahieronta. Kosmeettinen gua sha vaikuttaa pinnan alle, ihosta ytimeen, sinne missä todelliset ja pitkäaikaiset tulokset syntyvät.

Hyvän olon hoidot

Supersuositut BELLABACI-imukuppihierontahoidot, rentouttavaa kuumakivihierontaa, rauhoittavaa intialaista päähierontaa, kepeyttä jaloille, stressin lievitystä hoitavilla tuoksuilla tai lempeällä lämmöllä vai silkinpehmeyttä sokeroinnilla – valitse näistä suosikkisi tai ilahduta läheistäsi lahjakortilla.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Suomalaiseen kansanperinteeseen pohjautuva tehokas hoitomuoto, jossa ei niksautella eikä naksautella, vaan hoidetaan lempeästi ja kokonaisvaltaisesti asiakasta kuunnellen koko keho aina jalkapohjista päähän asti.

Äänimaljahoidot ja sointukylvyt

Äänimaljojen harmoniset äänet ja värähtelyt saattavat sinut unen ja valvetilan rajamaille, hellästi koskettaen kehoasi, tunteitasi, ajatuksiasi. Tiibetiläiset äänimaljahoidot yksilöhoitona, parihoitona tai sointukylpynä ryhmille. 

Aromaterapeuttiset hoidot

Aisteja hellivä, lempeä hoitoelämys kokonaisvaltaiseen mielen ja kehon hyvinvointiin. Hieronnassa käytetään luonnollisia kasveista uutettuja eteerisiä öljyjä. Hoidon tarkoituksena on rentouttaa sekä keho että mieli.

Hoitava hengitys HB® -kurssit ja työpajat

Hoitava hengitys on tie hyvinvointiin, ja sen avulla voidaan saavuttaa luonnonmukaista ja lääkkeetöntä lievitystä hengityksen erilaisiin ongelmiin. Kurssilla avataan hengityksen fysiologiaa, ja saat yksinkertaiset , mutta tehokkaat harjoitukset, joiden avulla helpotat hengitystäsi ja parannat terveyttäsi. Hoitava hengitys pohjautuu maailmalla tunnettuun ja tutkittuun Buteyko-menetelmään.

Hoitopaketit arkeen ja juhlaan

Bloomingtonin valikoimasta voit koota mieleisesi hyvän olon hoitopaketin. Kaikkiin palveluihin on saatavilla runsaasti myös erilaisia lisäpalveluita - ne löydät parhaiten klikkaamalla Ajanvaraus välilehdelle.

Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä mikäli et osaa päättää mikä hoito sopisi sinun tarkoitukseesi parhaiten. 

Yhteystiedot

040 825 1658

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suomen Kasarmi rak. 8 (Eureninkadun varrella), rappu B sisäpihan puolella, 13100 Hämeenlinna
Avoinna ajanvarauksella ja sopimuksen mukaan.

Suomen Kasarmi rak. 8 (Eureninkadun varrella), rappu B, 13100 Hämeenlinna

Bloomington Hämeenlinna:

Lempeitä hoitoelämyksiä kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen hyvinvointiin perinteitä ja luontoa kunnioittaen.

Pikapiristyksiä kun aikaa on vähän
Valloittavia luomukasvohoitoja
Heleyttäviä ja kirkastavia happohoitoja
Uudistavaa ja tasoittavaa timanttihiontaa
Kalevalaista jäsenkorjausta
Lempeitä hierontoja erilaisia tekniikoita hyödyntäen
Aisteja hellivää aromaterapiaa
Rentouttavia ja rauhoittavia äänimaljahoitoja
Hyvinvointia hengityksestä (Hoitava hengitys HB) kurssit ja työpajat

Yin Your Skin® Professional kosmeettinen gua sha

UUTUUTENA: Soundful Yin® Yoga

Kaikki hoidot saatavana myös lahjakortteina.
Muista arjen tai juhlan sankaria elämyslahjalla!